De week van Het Noordik

De traditionele open dagen gaan dit jaar helaas niet door. Maar hoe kun je nou wel ontdekken of Het Noordik de school is die bij jou past? Daarom hebben we De Week van Het Noordik. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari 2021 kun je uitgebreid kennismaken met Het Noordik.

Hoe? 

  • Virtuele rondleidingen door onze vestigingen
  • Stel je vragen en krijg de antwoorden van onze leerlingen en docenten
  • Volg (online) een les

Want welk advies je ook krijgt, er is altijd een school dichtbij die bij jou past! Elke dag is er weer iets nieuws te beleven. Houd deze website in de gaten. Binnenkort maken we het uitgebreidere programma bekend.

En wat kun je nu al doen?

Duurt wachten tot 1 februari te lang? Weet je nu al welke school je voorkeur heeft (of twijfel je nog) en wil je checken wat de mogelijkheden zijn? Hieronder zie je de contactgegevens van onze vestigingen. Bel gerust en vraag na wat we je nu al kunnen aanbieden!

Noordikslaan - mavo, havo, atheneum & gymnasium

Op de vestiging Noordikslaan (mavo/havo/vwo) bieden we steeds meer onderwijs op maat. Heb je wat extra hulp nodig, kun je meer aan of ligt je interesse buiten de schoolmuren, wij helpen je daarbij stappen te nemen en keuzes te maken. Via onze vier Noordikstromingen leer je te ontdekken wat bij jou past. Je werkt bij ons met de iPad, ter ondersteuning van de lessen.

Bekijk hier het uitgebreide onderwijsaanbod van deze vestiging.

Vragen? Stel ze vooral!

Mevr. M. van der Monde, m.vandermonde@noordik.nl

Administratie vestiging Noordikslaan: noordikslaan@noordik.nl

Tel. 0456-484848

Catharina Van Renneslaan, Almelo - vmbo, mavo

Onze vestiging Van Renneslaan (vmbo, mavo) is een ondernemende school, die bruist van de activiteiten. In de onderbouw hebben we speciale thema-uren ontwikkeld, waar je je creativiteit in kwijt kunt in activiteiten, die echt bij jou passen. Aan de hand van een persoonlijk leerplan en een coach, ga je bij ons aan de slag. Ook werken we gezamenlijk aan een gezonde levensstijl.

Bekijk hier het uitgebreide onderwijsaanbod van deze vestiging.

Vragen? Stel ze vooral!

Dhr. L. Oosterom teamvoorzitter leerjaar 1: l.oosterom@noordik.nl
Mevr. M. Rodrigues, teamleider onderbouw: m.rodrigues@noordik.nl

Administratie vestiging Van Renneslaan: vanrenneslaan@noordik.nl.

Tel. 0546-819889

Vriezenveen - vmbo, mavo

Op Het Noordik Vriezenveen (vmbo, mavo) kennen we jou persoonlijk en weten we wat je wilt. We geven jou daarbij zelf de regie en de verantwoordelijkheid en helpen je waar nodig. Er zijn volop kansen om te ontdekken wat je leuk vindt, zoals sport, cultuur en technologie. Dit doen we samen in een veilige en vertrouwde sfeer met respect voor elkaar. Je voelt je al snel thuis bij ons. Duurzaamheid is bij ons een belangrijk thema.

Bekijk hier het uitgebreide onderwijsaanbod van deze vestiging.

Vragen? Stel ze vooral!

Administratie vestiging Vriezenveen: vriezenveen@noordik.nl

Tel. 0546-561870

Vroomshoop - vmbo, mavo en havo/vwo (onderbouw)

Het Noordik Vroomshoop (vmbo, mavo, onderbouw havo/vwo) is de school voor Kunners en Kenners. De docenten kennen je en weten wat je kunt of dat nu met de handen is of met je hoofd. Kun je best goed leren? Dan is onze vakmavo misschien iets voor jou. De vakken sluiten aan bij de havo, maar je maakt tegelijkertijd ook kennis met onze vmbo-profielen.

Bekijk hier het uitgebreide onderwijsaanbod van deze vestiging.

Vragen? Stel ze vooral!

Mevr. B. Olthof, b.olthof@noordik.nl

Administratie vestiging Vroomshoop: vroomshoop@noordik.nl

Tel. 0546-642479

In bovenstaand filmpje vertellen we over onze beloftes voor de toekomst en hoe we dit samen willen waarmaken.

Toggle 1

Toggle 2