Sponsoren dragen Voice of Almelo warm hart toe

De voorbereidingen voor de stadsfinale van alweer de 21 editie van The Voice of Almelo zijn weer in volle gang, met dit jaar een recordaantal sponsoren. Bedrijven in Almelo en omgeving hebben op deze manier in groten getale kenbaar gemaakt dat zij de scholen en het jaarlijkse evenement een warm hart toedragen. Op donderdag 21 maart is het zover. Dan breekt het spektakel in het Theaterhotel in Almelo weer los en zingen veelbelovende zangers en zangeressen de sterren van de hemel.


Natuurlijk bieden we onze hoofdsponsoren als dank een podium op onze website. Hier kunt u de logo’s downloaden. Deze linken door naar de websites van de sponsoren.

Zinderende strijd
De winnares van The Voice of Almelo van vorig jaar, Julia Bell, verzorgt dit jaar het openingsnummer met het nummer ‘Feeling good’ van Michael Bublé. Daarna binden twaalf zangtalenten van de vier Almelose middelbare scholen een zinderende strijd met elkaar aan om de titel ‘Voice of Almelo 2019’. Het nummer ‘Shallow’ (Lady Gaga en Bradley Cooper) is, zo blijkt, erg populair onder de deelnemers.

De afgelopen weken werd op Het Noordik, Pius X College, Canisius en Erasmus spannende voorrondes gehouden. De nummers een, twee en drie van elke school bemachtigden een plek in de grote stadsfinale. De finalisten bereiden zich nu voor op hun optreden in het Theaterhotel op donderdag 21 maart. Tijdens hun optreden worden de leerlingen wederom begeleid door de band: ‘Soul Synergy’. De presentatie is dit keer in handen van Joran Schuijn.

Eretitel en pleinconcert
Behalve dat de deelnemers strijden om de eretitel Voice of Almelo 2019, krijgt de winnaar van de eerste prijs drie zanglessen aangeboden door ArtEZ conservatorium Enschede. De winnaars van de eerste, tweede en derde prijs mogen bovendien acte de présence geven tijdens het Pleinconcert op 22 juni in Almelo.

De optredens van de deelnemers worden afgewisseld met wederom een spectaculair gastoptreden van Dansgroep La Stesa. The Voice of Almelo begint om 19.30 uur.