Opnieuw Noordiktalent op landelijke televisie

De 14-jarige Noordikleerlinge Merle Sjoers uit Wierden heeft zich tijdens de Blind Auditions van The Voice Kids geplaatst voor de Battles. Met het nummer ‘Lopen op Het Water’ liet ze alle vier stoelen draaien. Ali B noemde haar een ongelofelijk talent met veel potentie en wil evenals de andere coaches ontdekken wat ze nog meer in haar mars heeft. Merle koos voor coach Marco.

Na de successtory van Noordikleerlinge Emma Boertien uit Almelo onlangs bij The Voice of Holland, staat opnieuw een Noordiktalent op het podium van de landelijke televisie. De muziekleraren zijn vol lof over Merle en apetrots.

Merle is een muzikaal talent in de dop. Haar zangtalent zit in haar genen, beide ouders zijn ermee behept. ‘De Blind Auditions vond ik best wel spannend, maar superleuk’, vertelt ze enthousiast. Ze koos voor coach Marco omdat ze denkt veel van hem te kunnen leren. ‘Bovendien vind ik zijn muziek en zijn teksten heel gaaf’, lacht de havo-2 leerling van de vestiging Noordikslaan in Almelo.

Bekijk hier wat ze over haar optreden te zeggen heeft!

Conservatorium
Merle wil heel graag zangeres worden. Ze grijpt dan ook elke kans op school aan om haar talent verder te ontwikkelen. Ze was samen met andere leerlingen ook te zien en te horen in de Noordikmusical Ariël in het Theaterhotel vorig jaar april. ‘In het begin was ik heel verlegen en vond ik het best spannend om op het podium te staan, maar nu droom ik ervan om naar het conservatorium te gaan. Ik ben dankzij de Noordikslaan nog meer van zingen gaan houden.’

Vanaf 10 april beginnen de twee afleveringen van de Battles van The Voice Kids. De winnaars mogen door naar de Sing-Off, een allesbeslissende aflevering waarin de coaches bepalen met wie ze naar de finale gaan. De finale vindt plaats op vrijdag 1 mei.