Noordikleerlingen schitteren bij TVOA

De vier Noordikleerlingen Anika van Driel, Emma Boertien, Esmee Schreurs en Milou Ophof, die samen de meidengroep SH4Y vormen, zijn woensdagavond tweede geworden tijdens The Voice of Almelo 2018. De jury was onder de indruk van de geweldige performance van de vier dames, evenals de meerstemmigheid. Eerste werd Julia Bel van Het Erasmus. Roos Haafkes van Het Canisius eindigde als derde.

De organisatie kijkt terug op een fantastische avond met optredens van Aïrto, die hoge ogen gooide bij The Voice of Holland en van het duo Maud Nieuwenhuis en Milou Hesselink (team Waylon TVOH 2018). Ook de dansgroep La Stesa presenteerde een indrukwekkende dansvoorstelling. Kijk voor een impressie in het fotoalbum.

Dit jaar vierde The Voice of Almelo het twintigste jubileum. Wat ooit begon als soundmixfinale is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een professionele talentenjacht, waaraan behalve de vier Almelose VO-scholen een groot aantal sponsoren een steentje bijdraagt. We bedanken alle sponsoren. We hebben ze in onderstaand filmpje nog eens op een rijtje gezet.