Julian Vrij begint skiseizoen veelbelovend

Nu buiten de temperaturen dalen en de bladeren gaan vallen, start voor skiër Julian Vrij het nieuwe skiseizoen. En Julian maakte een veelbelovende start tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen 2016-2017. In Snowworld Landgraaf behaalde hij met het Nederlandse team de overwinning tijdens de Indoor Lowland Championchips 2016!

In het overall klassement bleef Oranje de teams uit België, Luxemburg en Groot-Brittannië voor. Zowel in het teamevent als tijdens de individuele races maakte Julian veel indruk. Op zaterdag stond  de slalom op het programma. Julian kwam uit in de categorie U16 en wist beide runs te winnen. Hiermee bezorgde hij het Nederlandse team goud in het landenklassement.

Op zondag gingen de Nederlandse skiërs individueel de strijd aan met de Luxemburgers, Britten en Belgen. In alle leeftijdsgroepen knokte iedereen om het nog beter te doen dan de dag daarvoor. Ook hier was Julian fortuinlijk met een 2e plaats in de U16 groep.

Julians prestaties volgen?

Alle uitslagen van het toernooi zijn te vinden op de NSKIV site  en op Julian’s  blog op de topsporttalentensite van Het Noordik.