Informatieavond

Een keuze maken voor een middelbare school van je zoon of dochter. Of beter gezegd, samen die keuze maken, dat is niet iets wat je vaak doet. Want waar brengt je kind de komende vier, vijf of zes jaar door? Van belang is dat hij/zij zich er goed voelt en alle ruimte krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Bezoek onze vestiging

Als ouder wil je uiteraard ook weten wat elke school te bieden heeft. En daarom organiseren alle vier de vestigingen van Het Noordik een informatieavond voor ouders van groep 8.  Want ouders vinden heel andere zaken belangrijk dan hun kind. Heel logisch, vinden wij.

Een ouder per leerling op locatie. Of kijk samen online!

Welk verwacht advies je kind ook krijgt, bij Het Noordik kun je die opleiding volgen. Kies zelf bij welke school je een informatieavond wilt bezoeken (maximaal één ouder per groep 8-leerling). In verband met de richtlijnen van het RIVM houden we per vestiging een maximum aan van 30 volwassenen per bijeenkomst. Of bekijk dit jaar de informatieavond (samen) online!

Meld je aan!

Klik op de button van de school waar je de informatieavond wilt bezoeken en meld je via het formulier aan. Online bekijken? Meld je dan ook aan, zodat we jou de link kunnen doorsturen!

Data informatieavonden per vestiging

Noordikslaan – 9 november
C. van Renneslaan – 19 november
Vroomshoop – 11 november
Vriezenveen – 9 december

In bovenstaand filmpje vertellen we over onze beloftes voor de toekomst en hoe we dit samen willen waarmaken.