Finale Voice of Almelo 2020 op vrijdag 11 september

Eindelijk is het zover: de finale van de Voice of Almelo wordt gehouden op vrijdag 11 september, helemaal live! Evenals voorgaande jaren strijden twaalf leerlingen van Het Erasmus, CSG Het Noordik, het Pius X-College en SG Canisius om de wisselbeker. Namens CSG Het Noordik treden Julia Gerritsen, Ryan Marsman en Marly van Gaal op. Wie wordt de opvolger van de vorige winnares, The Voice of Holland finaliste, Emma Boertien?

Door de locatie -Studio 15 in Almelo- en door de Coronamaatregelen kan er bij deze finale geen publiek aanwezig zijn. Elke kandidaat wordt bijgestaan door enkele familieleden. Gelukkig wordt de hele show opgenomen en kan Almelo op vrijdag 25 september genieten van al het zangtalent in de stad. Op die dag wordt de registratie van de show online gezet en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Benieuwd hoe de finale verloopt? De Almelose zender AA-visie is er vrijdag 11 september bij, doet verslag met interviews en maakt sfeerimpressies en korte opnames van de twaalf acts. Kijk volgende week vrijdag op aavisie.nl om alvast in de stemming te komen.

De volgende editie van de Voice of Almelo is in april 2021, hopelijk weer in een volle zaal in het Theaterhotel.