Esmée wint Voice Kids 2016!

Zes finalisten, drie prachtige nummers en één fantastische winnaar! Onze ‘eigen’ Esmée Schreurs wist vrijdagavond de finale van The Voice Kids te winnen. Na een spannende avond bleek Esmée coaches en publiek voor zich gewonnen te hebben met haar mooie optredens. Naast de bokaal won Esmée ook een studiebeurs ter waarde van €25.000,-

In de finale streden de beste twee kandidaten van iedere coach tegen elkaar. Esmée nam het op tegen haar maatje uit team Ilse, Jaco. Met haar prachtige vertolking van ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’ wist ze zich te plaatsen bij de laatste drie. De finalistes Imani van team Ali,  Selenay van team Marco en Esmée moesten vervolgens nog een keer alles op alles zetten om zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen. Esmée wist met haar uitvoering van ‘A Moment Like This’ van Kelly Clarkson de harten van het Nederlandse publiek en daarmee de titel Voice Kids 2016 te veroveren.

Trotse reacties

Er werd die avond massaal meegeleefd met Esmée. De hele school, de hele stad en de hele regio stonden op zijn kop. Op social media stroomden de felicitaties en trotse reacties binnen en ook in de krant verschenen artikelen over deze geweldige prestatie. Ook op Het Noordik werd intens meegeleefd.

Maandag zal Esmée feestelijk gehuldigd worden op de Noordikslaan.